Како се ствари у фудбалу мијењају...

И то не мерено годинама и месецима, већ недељама и данима!

Фудбал 26.10.2015 | 12:00
Како се ствари у фудбалу мијењају...

Прошле сезоне Жозе Мурињо поносно се смешкао са трећом титулом првака Енглеске у два мандата у Челсију, док су навијачи Арсенала све бучније тражили смену неубедљивог Арсена Венгера. Међутим...

У дану у ком из Енглеске стижу вести да је Мурињо, после петог пораза у десет кола Премијер лиге, активирао суспензију од годину дана и тиме запечатио своју судбину пред Романом Абрамовичем, говори се о томе да ће власници Арсенала понудити Венгеру продужетак сарадње до 2019. године!

Таблоид "Миррор" пожурио је да извести навијаче лондонског клуба да ће Француз, који је недавно прославио 19. рођендан у својству менаџера Арсенала, добити продужетак сарадње до 2019. године.

Међутим, само неколико дана раније, познати новинар "Миррора" Џон Крос, иначе аутор књиге о Арсену Венгеру, објавио је да се крај примакао и да ће Венгер напустити "Емирејтс" у току нарендих 19 месеци.

После три победе у низу, исти аутор, исти лист – нови четворогодишњи уговор за Венгера!

Да ли то неко много добро познаје ствари или неко превише нагађа? Видећемо ускоро...

Арсенал је, док чека исход дербија Манчестер јунајтед – Манчестер сити, лидер Премијер лиге са 11 бодова више од шампиона Челсија. Венгер је имао нула бодова из прва два кола у Лиги шампиона, поразе од Динамо Загреба и Олимпијакоса, али је потом успео да победи Бајерн Минхен на "Емирејтсу" и поправи расположење свима у и око клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар