Kako se stvari u fudbalu mijenjaju...

I to ne mereno godinama i mesecima, već nedeljama i danima!

Fudbal 26.10.2015 | 12:00
Kako se stvari u fudbalu mijenjaju...

Prošle sezone Žoze Murinjo ponosno se smeškao sa trećom titulom prvaka Engleske u dva mandata u Čelsiju, dok su navijači Arsenala sve bučnije tražili smenu neubedljivog Arsena Vengera. Međutim...

U danu u kom iz Engleske stižu vesti da je Murinjo, posle petog poraza u deset kola Premijer lige, aktivirao suspenziju od godinu dana i time zapečatio svoju sudbinu pred Romanom Abramovičem, govori se o tome da će vlasnici Arsenala ponuditi Vengeru produžetak saradnje do 2019. godine!

Tabloid "Mirror" požurio je da izvesti navijače londonskog kluba da će Francuz, koji je nedavno proslavio 19. rođendan u svojstvu menadžera Arsenala, dobiti produžetak saradnje do 2019. godine.

Međutim, samo nekoliko dana ranije, poznati novinar "Mirrora" Džon Kros, inače autor knjige o Arsenu Vengeru, objavio je da se kraj primakao i da će Venger napustiti "Emirejts" u toku narendih 19 meseci.

Posle tri pobede u nizu, isti autor, isti list – novi četvorogodišnji ugovor za Vengera!

Da li to neko mnogo dobro poznaje stvari ili neko previše nagađa? Videćemo uskoro...

Arsenal je, dok čeka ishod derbija Mančester junajted – Mančester siti, lider Premijer lige sa 11 bodova više od šampiona Čelsija. Venger je imao nula bodova iz prva dva kola u Ligi šampiona, poraze od Dinamo Zagreba i Olimpijakosa, ali je potom uspeo da pobedi Bajern Minhen na "Emirejtsu" i popravi raspoloženje svima u i oko kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar