Адеме, ниси задовољио...!

Иако је у претходне три утакмице у дресу репрезентације одиграо фантастично, у дресу Интера му не цветају руже.

Фудбал 26.10.2015 | 09:20
Адеме, ниси задовољио...!

Само две утакмице одиграо је Адем Љајић за Интер ове сезоне, а иако је прошле сезоне био најбољи фудбалер Роме, врло је близу одласка из његовог трећег италијанског клуба.

Најбоље партије ове сезоне пружио је, помало изненађујуће, у репрезентацији Србије у утакмицама против Јерменије, Албаније и Португала, док га тренер Манћини потпуно игнорише од његовог доласка у клуб, а многе је изненадила и одлука миланског клуба да ангажује српског фудбалера у претходном прелазном року.

Због ове ситуације која буни и "неразуре", није немогуће да је Љајић у клуб дошао на жељу Ерика Тохира, па да га Манћини због тога држи у немилости... Али и томе се ближи крај.

Италијански фудбалски клуб Интер наводно ће покушати да прода репрезентативца Србије Адема Љајића у зимском прелазном року.

Према писању листа Коријере дело спорт, тренер Роберто Манчини и челници клуба нису импресионирани начином на који Љајић тренира од како је последњег дана летњег прелазног рока дошао из Роме.

Интер ће као његову замену у предстојећем прелазном року покушати да доведе 26-годишњег фудбалера Реал Сосиједада Карлоса Велу.

Вела, 26-годишњи репрезентативац Мексика, раније је играо за Селту и Арсенал, а уговор са Сосиједадом му истиче на лето 2018, док је Мексиканац ипак заинтересованији за одлазак у МЛС. Ако не успе да доведе Велу, мете Интера биће Софијан Фегули из Валенсије и Карим Белараби из Бајер Леверкузена.

Коментари / 0

Оставите коментар