Ademe, nisi zadovoljio...!

Iako je u prethodne tri utakmice u dresu reprezentacije odigrao fantastično, u dresu Intera mu ne cvetaju ruže.

Fudbal 26.10.2015 | 09:20
Ademe, nisi zadovoljio...!

Samo dve utakmice odigrao je Adem Ljajić za Inter ove sezone, a iako je prošle sezone bio najbolji fudbaler Rome, vrlo je blizu odlaska iz njegovog trećeg italijanskog kluba.

Najbolje partije ove sezone pružio je, pomalo iznenađujuće, u reprezentaciji Srbije u utakmicama protiv Jermenije, Albanije i Portugala, dok ga trener Manćini potpuno ignoriše od njegovog dolaska u klub, a mnoge je iznenadila i odluka milanskog kluba da angažuje srpskog fudbalera u prethodnom prelaznom roku.

Zbog ove situacije koja buni i "nerazure", nije nemoguće da je Ljajić u klub došao na želju Erika Tohira, pa da ga Manćini zbog toga drži u nemilosti... Ali i tome se bliži kraj.

Italijanski fudbalski klub Inter navodno će pokušati da proda reprezentativca Srbije Adema Ljajića u zimskom prelaznom roku.

Prema pisanju lista Korijere delo sport, trener Roberto Mančini i čelnici kluba nisu impresionirani načinom na koji Ljajić trenira od kako je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka došao iz Rome.

Inter će kao njegovu zamenu u predstojećem prelaznom roku pokušati da dovede 26-godišnjeg fudbalera Real Sosijedada Karlosa Velu.

Vela, 26-godišnji reprezentativac Meksika, ranije je igrao za Seltu i Arsenal, a ugovor sa Sosijedadom mu ističe na leto 2018, dok je Meksikanac ipak zainteresovaniji za odlazak u MLS. Ako ne uspe da dovede Velu, mete Intera biće Sofijan Feguli iz Valensije i Karim Belarabi iz Bajer Leverkuzena.

Komentari / 0

Ostavite komentar