Три велике бриге за Друловића пред Лучане!

Љубинку Друловићу пред гостовање у Лучанима главобољу задају повреде Оумаруа, Живковића и Бабовића.

Фудбал 25.10.2015 | 11:20
Три велике бриге за Друловића пред Лучане!

Љубинко Друловић сео је на клупу црно-белих пре седам дана против Јавора (3:2), што је била прва победа црно-белих на ЈНА у домаћем шампионату још од краја августа и победе против ОФК Београда (2:1).

После две утакмице на њиховом терену (Јавор и Атлетик Билбао), Партизану сада следује гостовање у Лучанима против екипе Младости, која не игра добро код куће.

Има само један циљ у овој утакмици - победу!

"Наш план је да екипи Ненада Миловановића осујетимо игру у транзцији. Они се добро бране и своју шансу траже из контре. Покушаћемо да укњижимо три бода и улогу фаворита оправдамо на терену. Пут до успеха биће лакши уколико први дамо гол", рекао је Друловића на конференцији за медије.

Највеће бриге задају му повреде важних играча.

Он не зна колико ће на утакмици против Младости моћи да рачуна на тек опорављене Стефана Бабовића и Абубакара Умаруа, али под знаком питања је и Андрија Живковић, који се пожалио на повреду задње ложе.

"Специфична је ситуација, када сам дошао сам наследио неколико повређених играча који су изнели Партизан ове јесени. Осећа се и замор, нису навикли да играју у овом ритму", рекао је Друловић.

Друловић је истакао да је задовољан партијом његовог тима на утакмици против Атлетик Билбаа, упркос тријумфу шпанске екипе од 2:0.

"Најбољи лек за пораз је победа. Задовољан сам како је одиграо Немања Петровић. Добио је прилику сплетом околности и попут правог професионалца је искористио. Интелигентан је фудбалер, играће и против Младости у везном реду, само нека тако настави", рекао је Друловић и додао да је задовољан и партијом Вулићевића.

Партизан се налази на четвртом месту на табели са 24 бода, 14 мање од водеће Црвене звезде, док је Младост 10. са 16 освојених бодова.

Утакмица 15. кола Суперлиге Младост - Партизан игра се у недељу од 17 сати у Лучанима.

Коментари / 0

Оставите коментар