Tri velike brige za Drulovića pred Lučane!

Ljubinku Druloviću pred gostovanje u Lučanima glavobolju zadaju povrede Oumarua, Živkovića i Babovića.

Fudbal 25.10.2015 | 11:20
Tri velike brige za Drulovića pred Lučane!

Ljubinko Drulović seo je na klupu crno-belih pre sedam dana protiv Javora (3:2), što je bila prva pobeda crno-belih na JNA u domaćem šampionatu još od kraja avgusta i pobede protiv OFK Beograda (2:1).

Posle dve utakmice na njihovom terenu (Javor i Atletik Bilbao), Partizanu sada sleduje gostovanje u Lučanima protiv ekipe Mladosti, koja ne igra dobro kod kuće.

Ima samo jedan cilj u ovoj utakmici - pobedu!

"Naš plan je da ekipi Nenada Milovanovića osujetimo igru u tranzciji. Oni se dobro brane i svoju šansu traže iz kontre. Pokušaćemo da uknjižimo tri boda i ulogu favorita opravdamo na terenu. Put do uspeha biće lakši ukoliko prvi damo gol", rekao je Drulovića na konferenciji za medije.

Najveće brige zadaju mu povrede važnih igrača.

On ne zna koliko će na utakmici protiv Mladosti moći da računa na tek oporavljene Stefana Babovića i Abubakara Umarua, ali pod znakom pitanja je i Andrija Živković, koji se požalio na povredu zadnje lože.

"Specifična je situacija, kada sam došao sam nasledio nekoliko povređenih igrača koji su izneli Partizan ove jeseni. Oseća se i zamor, nisu navikli da igraju u ovom ritmu", rekao je Drulović.

Drulović je istakao da je zadovoljan partijom njegovog tima na utakmici protiv Atletik Bilbaa, uprkos trijumfu španske ekipe od 2:0.

"Najbolji lek za poraz je pobeda. Zadovoljan sam kako je odigrao Nemanja Petrović. Dobio je priliku spletom okolnosti i poput pravog profesionalca je iskoristio. Inteligentan je fudbaler, igraće i protiv Mladosti u veznom redu, samo neka tako nastavi", rekao je Drulović i dodao da je zadovoljan i partijom Vulićevića.

Partizan se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 24 boda, 14 manje od vodeće Crvene zvezde, dok je Mladost 10. sa 16 osvojenih bodova.

Utakmica 15. kola Superlige Mladost - Partizan igra se u nedelju od 17 sati u Lučanima.

Komentari / 0

Ostavite komentar