Због пушења, свађа и одлазак из куће

Очајни отац Горан Милошевић објашњава да је дечак на себи имао зелену дуксерицу, фармерке, беле патике и качкет. Сви који имају било какву информацију да јаве полицији или на телефон 064 67 10 842.Ученик осмог разреда Лазар Милошевић (14) нестао је у петак око 19 сати у београдском насељу Рипањ.

Србија 24.10.2015 | 14:52
Због пушења, свађа и одлазак из куће

Његов отац Горан Милошевић објашњава да је дечак на себи имао зелену дуксерицу, фармерке, беле патике и качкет.- Лазар је у петак био код бабе и деде који живе на око пола километара од наше куће у Средњем Прњавору.

Одатле је кренуо кући око 19 сати али још увек није стигао - рекао је за "Курир" узнемирени отац.Он наводи да су се тог дана посвађали са дечаком због цигарета.

- Открили смо да пуши и наравно да смо му забрањивали, а поред тога недавно је и имао операцију због које никако не би смело да то ради. Моја супруга му је тог дана код бабе и деде нашла цигарете и упаљач у јакни и расправљала се са њим. Након тога му је за казну рекла да мора кући да дође пешке, а она је се са кћеркицама вратила кући колима - прича Милошевић.

Према његовим речима дјечак се сат времена касније није појавио и кренули су да га траже.

- Све смо претражили и звали његове другаре али нико ништа није знао да нам каже. Преко брата његовог друга сазнао сам да је око 23 сата био у Београду и да је код Палате правде ушао у  аутобус и изашао у насељу Трешња у Рипњу - каже отац дечака и додаје да је вођен том информацијом ишао и на Трешњу али да није успео да нађе сина.

Милошевић моли све оне који имају било какву информацију да јаве полицији или на телефон 0646710842. Полицији је пријављен нестанак и она интезивно трага за дечаком.  

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боки

24.10.2015 14:31

Не разумјем засто се у босанскохерцеговацким новинама писе ако је нестао у београду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Француз

24.10.2015 16:28

Зато сто БН телевизија је свуд працена у еx Југи а и по цијелој планети .. Ево ја ти одговарам из Француске ..