Zbog pušenja, svađa i odlazak iz kuće

Očajni otac Goran Milošević objašnjava da je dečak na sebi imao zelenu duksericu, farmerke, bele patike i kačket. Svi koji imaju bilo kakvu informaciju da jave policiji ili na telefon 064 67 10 842.Učenik osmog razreda Lazar Milošević (14) nestao je u petak oko 19 sati u beogradskom naselju Ripanj.

Srbija 24.10.2015 | 14:52
Zbog pušenja, svađa i odlazak iz kuće

Njegov otac Goran Milošević objašnjava da je dečak na sebi imao zelenu duksericu, farmerke, bele patike i kačket.- Lazar je u petak bio kod babe i dede koji žive na oko pola kilometara od naše kuće u Srednjem Prnjavoru.

Odatle je krenuo kući oko 19 sati ali još uvek nije stigao - rekao je za "Kurir" uznemireni otac.On navodi da su se tog dana posvađali sa dečakom zbog cigareta.

- Otkrili smo da puši i naravno da smo mu zabranjivali, a pored toga nedavno je i imao operaciju zbog koje nikako ne bi smelo da to radi. Moja supruga mu je tog dana kod babe i dede našla cigarete i upaljač u jakni i raspravljala se sa njim. Nakon toga mu je za kaznu rekla da mora kući da dođe peške, a ona je se sa kćerkicama vratila kući kolima - priča Milošević.

Prema njegovim rečima dječak se sat vremena kasnije nije pojavio i krenuli su da ga traže.

- Sve smo pretražili i zvali njegove drugare ali niko ništa nije znao da nam kaže. Preko brata njegovog druga saznao sam da je oko 23 sata bio u Beogradu i da je kod Palate pravde ušao u  autobus i izašao u naselju Trešnja u Ripnju - kaže otac dečaka i dodaje da je vođen tom informacijom išao i na Trešnju ali da nije uspeo da nađe sina.

Milošević moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju da jave policiji ili na telefon 0646710842. Policiji je prijavljen nestanak i ona intezivno traga za dečakom.  

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Boki

24.10.2015 14:31

Ne razumjem zasto se u bosanskohercegovackim novinama pise ako je nestao u beogradu?

ODGOVORITE
Name

Francuz

24.10.2015 16:28

Zato sto BN televizija je svud pracena u ex Jugi a i po cijeloj planeti .. Evo ja ti odgovaram iz Francuske ..