Анчелоти: Вратио бих се у Милан или Рому!

Карло Анчелоти изјавио је да би у Серији А могао да ради само у Милану или Роми, али да трентуно размишља о понудама клубова из иностранства.

Фудбал 27.10.2015 | 18:00
Анчелоти: Вратио бих се у Милан или Рому!

"Ако бих се вратио у италијански фудбал, то би искључиво био Милан, евентуално Рома. У сваком случају, тренутно сам ближи иностраним клубовима. Био сам на корак од повратка у Милан овог лета, али сам желео да се одморим", рекао је Анчелоти за Газету дело Спорт.

Управа Милана одлучила је да ангажује бившег селектор Србије Синишу Миахјловића, који се тренутно налази под великим притиском због слабих партија росонера.

"Потребно је стрпљење и време да све додје на своје место, јер екипа је имала доста промена. Клуб је уложио много и очекивао се бољи почетак сезоне, зато је Михајловић сад под притиском. Напоран рад је једини лек за излазак из кризе", поручио је Анчелоти.

Он је додао да га репрезентације не занимају и да ће се наредне сезоне вратити клупском фудбалу.

"Вратићу се фудбалу следеће сезоне, ако ме неко буде желео. То ће сигурно бити клуб, а не репрезентација, јер волим да радим сваки дан на терену и будем у контакту са играчима", рекао ја 56-годишњи стручњак.

Анчелоти је током каријере био тренер Редјине, Парме, Јувентуса, Милана и Пари Сен Жермена.

Три пута је био првак Европе, два пута са Миланом, 2003. и 2007. године и 2014. са Реалом, коме је донео први трофеј Лиге шампиона после 12 година.

Коментари / 0

Оставите коментар