Ančeloti: Vratio bih se u Milan ili Romu!

Karlo Ančeloti izjavio je da bi u Seriji A mogao da radi samo u Milanu ili Romi, ali da trentuno razmišlja o ponudama klubova iz inostranstva.

Fudbal 27.10.2015 | 18:00
Ančeloti: Vratio bih se u Milan ili Romu!

"Ako bih se vratio u italijanski fudbal, to bi isključivo bio Milan, eventualno Roma. U svakom slučaju, trenutno sam bliži inostranim klubovima. Bio sam na korak od povratka u Milan ovog leta, ali sam želeo da se odmorim", rekao je Ančeloti za Gazetu delo Sport.

Uprava Milana odlučila je da angažuje bivšeg selektor Srbije Sinišu Miahjlovića, koji se trenutno nalazi pod velikim pritiskom zbog slabih partija rosonera.

"Potrebno je strpljenje i vreme da sve dodje na svoje mesto, jer ekipa je imala dosta promena. Klub je uložio mnogo i očekivao se bolji početak sezone, zato je Mihajlović sad pod pritiskom. Naporan rad je jedini lek za izlazak iz krize", poručio je Ančeloti.

On je dodao da ga reprezentacije ne zanimaju i da će se naredne sezone vratiti klupskom fudbalu.

"Vratiću se fudbalu sledeće sezone, ako me neko bude želeo. To će sigurno biti klub, a ne reprezentacija, jer volim da radim svaki dan na terenu i budem u kontaktu sa igračima", rekao ja 56-godišnji stručnjak.

Ančeloti je tokom karijere bio trener Redjine, Parme, Juventusa, Milana i Pari Sen Žermena.

Tri puta je bio prvak Evrope, dva puta sa Milanom, 2003. i 2007. godine i 2014. sa Realom, kome je doneo prvi trofej Lige šampiona posle 12 godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar