Миха: Или ја или истеривач ђавола!

"Ако ја не могу да помогнем Милану, онда ће морати да позову истеривача ђавола!", рекао је Михајловић на конференцији за медије.

Фудбал 25.10.2015 | 22:45
Миха: Или ја или истеривач ђавола!

У италијанској штампи свакодневне су спекулације о смени Синише Михајловића.

Због лошег учинка на почетку сезоне, а огромних улагања током лета, није ни чудо што је српски стручњак пред отказом, али му сталну подршку причају "саборци" у тренерском послу.

Подршку су му пружили и Карло Анчелоти, Ариго Саки и Фабио Капело који инсистирају да је "потребно времена" да Михајловић посложи екипу, а није тајна да се суочава и са великим бројем повреда.

Тако ни срећа није на страни Михајловића, па пред гостовање Сасуола не може да рачуна на Карлоса Баку (који се тек вратио тренинзима), Жеремија Менеза, Марија Балотелија, Андреу Бертолаћија...

"Биће то тешка утакмица, Сасуоло је у форми у овом тренутку, а нама су потребна три бода", почео је Михајловић...

"Ни атмосфера на стадиону неће бити сјајна, али до нас је да вратимо ентузијазам код навијача. Радимо на томе да повратимо константност у игри, јер смо уплашени, али можемо то да урадимо. Верујем у ове момке", рекао је Михајловић.

А онда је отворио душу, када су почели питања о смени...

"Знам шта желим да урадим у овом клубу и успећу у тој намери. Имам све што је потребно да успем у Милану, а ако ја то не могу да учиним, онда им не преостаје ништа друго него да позову истеривача ђавола!", био је јасан српски тренер.

Утакмица са Сасуолом игра се у недељу од 15 часова, а врло вероватно је да би у случају пораза Михајловић добио отказ.

Милан у Серији А има само три победе у осам утакмица, уз чак 14 примљених голова.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бал

26.10.2015 00:50

Тјерај их да пјевају химну.?

ОДГОВОРИТЕ