Miha: Ili ja ili isterivač đavola!

"Ako ja ne mogu da pomognem Milanu, onda će morati da pozovu isterivača đavola!", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije.

Fudbal 25.10.2015 | 22:45
Miha: Ili ja ili isterivač đavola!

U italijanskoj štampi svakodnevne su spekulacije o smeni Siniše Mihajlovića.

Zbog lošeg učinka na početku sezone, a ogromnih ulaganja tokom leta, nije ni čudo što je srpski stručnjak pred otkazom, ali mu stalnu podršku pričaju "saborci" u trenerskom poslu.

Podršku su mu pružili i Karlo Ančeloti, Arigo Saki i Fabio Kapelo koji insistiraju da je "potrebno vremena" da Mihajlović posloži ekipu, a nije tajna da se suočava i sa velikim brojem povreda.

Tako ni sreća nije na strani Mihajlovića, pa pred gostovanje Sasuola ne može da računa na Karlosa Baku (koji se tek vratio treninzima), Žeremija Meneza, Marija Balotelija, Andreu Bertolaćija...

"Biće to teška utakmica, Sasuolo je u formi u ovom trenutku, a nama su potrebna tri boda", počeo je Mihajlović...

"Ni atmosfera na stadionu neće biti sjajna, ali do nas je da vratimo entuzijazam kod navijača. Radimo na tome da povratimo konstantnost u igri, jer smo uplašeni, ali možemo to da uradimo. Verujem u ove momke", rekao je Mihajlović.

A onda je otvorio dušu, kada su počeli pitanja o smeni...

"Znam šta želim da uradim u ovom klubu i uspeću u toj nameri. Imam sve što je potrebno da uspem u Milanu, a ako ja to ne mogu da učinim, onda im ne preostaje ništa drugo nego da pozovu isterivača đavola!", bio je jasan srpski trener.

Utakmica sa Sasuolom igra se u nedelju od 15 časova, a vrlo verovatno je da bi u slučaju poraza Mihajlović dobio otkaz.

Milan u Seriji A ima samo tri pobede u osam utakmica, uz čak 14 primljenih golova.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bal

26.10.2015 00:50

Tjeraj ih da pjevaju himnu.?

ODGOVORITE