Пековић: Желим Брауна у Партизану, али...

Председник Партизана Никола Пековић рекао је за „Спорт клуб“ да му је жеља да његов саиграч Лоренцо Браун појача редове ’црно-белих’.

Кошарка 25.10.2015 | 17:00
Пековић: Желим Брауна у Партизану, али...

Вицешампион Србије је ангажовањем Кевина Џонса решио проблем на позицији ’четворке’, а одмах се кренуло у потрагу за решењем на месту плејмејкера.

Неколико играча су у оптицају, а најзанимљивија опција је Браун, који тренутно брани боје Минесота Тимбервулвса.

Брауна су Вулвси изабрали као 52. пика на драфту 2013. године, али је врло брзо прослеђен Филаделфија 76ерсима, у којима није добио прилику, па је играо у Развојној лиги. У јануару се вратио у Минеаполис и за Вулвсе је на 29 утакмица имао просек од 4,2 поена, 2,4 скока и 3,1 асистенције по утакмици.

„Браун игра са мном, познајем га неколико година, одличан је играч и волео бих да дође у Партизан“, рекао је Пековић, „Прво треба да се реше ствари овде у Минесоти. Браун је моја велика жеља, али за сада нема назнака и обећања да ће да дође у Партизан. Лоренцо је и даље овде и сигуран сам да је његов основни циљ да остане у НБА лиги“.

Пековић се тренутно опоравља од повреде Ахилове тетиве и у Сједињеним Државама се спрема за повратак на терен, али је свакодневно у контакту са сарадницима у Београду.

„Нон-стоп сам на телефону. У току сам са свим дешавањима у клубу. Одлуке се не доносе без консултација са мном. Полако се комплетирамо. Жао ми је што Џонс није потписао мало раније, сигуран сам да бисмо имали неку победу више. Ипак, шта је ту је, на нама је да спасемо сезону и спасемо клуб“, рекао је Пековић.

Коментари / 0

Оставите коментар