Сивић КОНАЧНО и ПОСЉЕДЊИ упознао Пантовића!

Селектор младе репрезентације Србије уживо гледао фудбалера Бајерна који је нови члан "Орлића".

Фудбал 26.10.2015 | 08:00
Сивић КОНАЧНО и ПОСЉЕДЊИ упознао Пантовића!

Томислав Сивић до пре неколико дана није знао ко је Милош Пантовић, али пошто је млади фудбалер добио прилику код Пепа Гвардиоле да дебитује у мечу Бундеслиге за Бајерн, и селектор се информисао какве све бисере Србија има широм Европе.

Сивићева необавештеност о томе да у баварском клубу стасава играч пред којим је сјајна будућност и који би сигурно значио Србији била је запањујућа, будући да је бивши селектор кадетске селекције Иван Томић већ позивао Пантовића у репрезентацију.

Ипак, селектор се потрудио да брзо исправи грешку, па је похитао пут Немачке да упозна и на делу види талентованог Пантовића.

Он је у петак увече у Аугзбургу гледао утакмицу друге екипе Партизановог ривала у Лиги Европе против Бајерна 2, за који је играо Пантовић. Наравно, имао је само речи хвале за игру српског фудбалера.

"Пантовић је одличан везни играч. Лаган је, хитар… много је талентован и изузетно покретљив. Сигурно ћемо водити рачуна о њему и позваћемо га већ на наредно окупљање за утакмицу са Италијом", изјавио је Томислав Сивић за "Спортски журнал" у телефонском разговору из Минхена.

Он је одмах после утакмице разговарао са младим фудбалером И тако само потврдио да жели да наступа само за Србију.

"Пантовић жели да игра за Србију и то му је једина опција", додао је Сивић.

Коментари / 0

Оставите коментар