Sivić KONAČNO i POSLJEDNJI upoznao Pantovića!

Selektor mlade reprezentacije Srbije uživo gledao fudbalera Bajerna koji je novi član "Orlića".

Fudbal 26.10.2015 | 08:00
Sivić KONAČNO i POSLJEDNJI upoznao Pantovića!

Tomislav Sivić do pre nekoliko dana nije znao ko je Miloš Pantović, ali pošto je mladi fudbaler dobio priliku kod Pepa Gvardiole da debituje u meču Bundeslige za Bajern, i selektor se informisao kakve sve bisere Srbija ima širom Evrope.

Sivićeva neobaveštenost o tome da u bavarskom klubu stasava igrač pred kojim je sjajna budućnost i koji bi sigurno značio Srbiji bila je zapanjujuća, budući da je bivši selektor kadetske selekcije Ivan Tomić već pozivao Pantovića u reprezentaciju.

Ipak, selektor se potrudio da brzo ispravi grešku, pa je pohitao put Nemačke da upozna i na delu vidi talentovanog Pantovića.

On je u petak uveče u Augzburgu gledao utakmicu druge ekipe Partizanovog rivala u Ligi Evrope protiv Bajerna 2, za koji je igrao Pantović. Naravno, imao je samo reči hvale za igru srpskog fudbalera.

"Pantović je odličan vezni igrač. Lagan je, hitar… mnogo je talentovan i izuzetno pokretljiv. Sigurno ćemo voditi računa o njemu i pozvaćemo ga već na naredno okupljanje za utakmicu sa Italijom", izjavio je Tomislav Sivić za "Sportski žurnal" u telefonskom razgovoru iz Minhena.

On je odmah posle utakmice razgovarao sa mladim fudbalerom I tako samo potvrdio da želi da nastupa samo za Srbiju.

"Pantović želi da igra za Srbiju i to mu je jedina opcija", dodao je Sivić.

Komentari / 0

Ostavite komentar