Страх од УЕФА-е: Руси кажњени за "Косово је Србија", сад и Партизан на удару?!

УЕФА не пропушта прилике да казни наше клубове, а нови страх постоји због скандирања "Косово је Србија" на мечу Партизан - Атлетик Билбао.

Фудбал 24.10.2015 | 22:40
Страх од УЕФА-е: Руси кажњени за "Косово је Србија", сад и Партизан на удару?!

Црно-бели су поражени од шпанског тима са 2:0 у 3. колу групе Л Лиге Европе, а постоји оправдана бојазан да Европска кућа фудбала још једном санкционише клуб.

Наиме, недавно је Локомотива због скандирања навијача "Косово је Србија" кажњена затварањем јужне трибине, на којој су смештени најватренији навијачи тог клуба, за меч против Бешикташа који је такође одигран у четвртак, уз новчану казну од 20.000 евра.

Све зависи од извештаја делегата, а последњи пут, шампион Србије био је на удару због неукусне пароле на рачун Тотенхема у прошлој сезони. Тада је направљен увредљив транспарент по узору на лого серије Мућке, а УЕФА је реаговала затварањем дела јужне трибине уз новчану казну од 40.000 евра.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Србин

24.10.2015 20:52

Све док Србија и Српски политичари ћуте ови ће овако да се понашају према нама. Данас су шиптари напали Српску дјецу на Косову али то није ништа јер су напали Србе,када шиптари окаће заставу велике Албаније бивају зато и награђени па према томе док се може рокаће нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уефа

24.10.2015 21:20

Баш ме заболе више и за ове исламисте скорумпиране из уефе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејанпд

25.10.2015 07:22

Није им џаба на првом мјесту слово "У"!