Strah od UEFA-e: Rusi kažnjeni za "Kosovo je Srbija", sad i Partizan na udaru?!

UEFA ne propušta prilike da kazni naše klubove, a novi strah postoji zbog skandiranja "Kosovo je Srbija" na meču Partizan - Atletik Bilbao.

Fudbal 24.10.2015 | 22:40
Strah od UEFA-e: Rusi kažnjeni za "Kosovo je Srbija", sad i Partizan na udaru?!

Crno-beli su poraženi od španskog tima sa 2:0 u 3. kolu grupe L Lige Evrope, a postoji opravdana bojazan da Evropska kuća fudbala još jednom sankcioniše klub.

Naime, nedavno je Lokomotiva zbog skandiranja navijača "Kosovo je Srbija" kažnjena zatvaranjem južne tribine, na kojoj su smešteni najvatreniji navijači tog kluba, za meč protiv Bešiktaša koji je takođe odigran u četvrtak, uz novčanu kaznu od 20.000 evra.

Sve zavisi od izveštaja delegata, a poslednji put, šampion Srbije bio je na udaru zbog neukusne parole na račun Totenhema u prošloj sezoni. Tada je napravljen uvredljiv transparent po uzoru na logo serije Mućke, a UEFA je reagovala zatvaranjem dela južne tribine uz novčanu kaznu od 40.000 evra.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Srbin

24.10.2015 20:52

Sve dok Srbija i Srpski političari ćute ovi će ovako da se ponašaju prema nama. Danas su šiptari napali Srpsku djecu na Kosovu ali to nije ništa jer su napali Srbe,kada šiptari okaće zastavu velike Albanije bivaju zato i nagrađeni pa prema tome dok se može rokaće nas.

ODGOVORITE
Name

Uefa

24.10.2015 21:20

Baš me zabole više i za ove islamiste skorumpirane iz uefe.

ODGOVORITE
Name

dejanpd

25.10.2015 07:22

Nije im džaba na prvom mjestu slovo "U"!