Митровић обећао пред велики дерби: Без глупости!

Српски нападач обећао навијачима Њукасла да неће направити ниједну глупост у дербију против Сандерленда.

Фудбал 25.10.2015 | 08:00
Митровић обећао пред велики дерби: Без глупости!

Велики дерби, црно против црвено-белих и опет Александар Митровић као актер. У дресу Партизана играо је против Црвене звезде, а сада ће предводити напад Њукасла против Сандерленда у "тајн-вир" дербију.

"Свраке" у недељу од 13 часова гостују на "Стадиону светлости", у 10. колу Премијер лиге.

После београдског "вечитог", Митровић је бити учесник још једног од највећих светских дербија и обећава да неће направити ниједну глупост која би скупо могла да кошта екипу са Сент Џејмс парка.

"Биће много страсти у предстојећој утакмици, али не желим да поновим грешку из утакмице са Арсеналом и направим нешто глупо. Желим да будем на нивоу. Знам да ће покушати да ме провоцирају, али бићу јак и покушаћу да постигнем голове и помогнем саиграчима", рекао је Митровић за клупски сајт.

Њукасл до сада има 53 победе, Сандерленд једну мање, али је добио пет последњих, док је 49 утакмица завршено нерешеним резултатом.

Митровић је овог лета из Андерлехта прешао у Њукасл и имао је проблема са понашањем на терену. Он је до сада у сезони одиграо 11 утакмица у свим такмичењима и добио пет жутих и један црвени картон.

Због искључења са Арсеналом добио је три утакмице суспензије.

Бивши фудбалер постигао је два гола у Премијер лиги, против Манчестер ситија, када су црно-бели изгубили са 1:6 и у прошлом колу у победи над Норичем од 6:2, што је био први тријумф екипе Стива Мекларена у лиги.

"Ово је дерби. Имам само 21 годину али играо сам много великих дербија, великих утакмица. Знам како се такви мечеви играју и како се постижу голови у њима. Надам се да ћу наставити да постижем голове и затресем мрежу у својој првој утакмици против Сандерленда", рекао је Митровић.

После девет кола у Премијер лиги Њукасл има једну победу и заузима 18. место са шест бодова, а Сандерленд још нема победу и последњи је на табели са три бода.

Коментари / 0

Оставите коментар