Mitrović obećao pred veliki derbi: Bez gluposti!

Srpski napadač obećao navijačima Njukasla da neće napraviti nijednu glupost u derbiju protiv Sanderlenda.

Fudbal 25.10.2015 | 08:00
Mitrović obećao pred veliki derbi: Bez gluposti!

Veliki derbi, crno protiv crveno-belih i opet Aleksandar Mitrović kao akter. U dresu Partizana igrao je protiv Crvene zvezde, a sada će predvoditi napad Njukasla protiv Sanderlenda u "tajn-vir" derbiju.

"Svrake" u nedelju od 13 časova gostuju na "Stadionu svetlosti", u 10. kolu Premijer lige.

Posle beogradskog "večitog", Mitrović je biti učesnik još jednog od najvećih svetskih derbija i obećava da neće napraviti nijednu glupost koja bi skupo mogla da košta ekipu sa Sent Džejms parka.

"Biće mnogo strasti u predstojećoj utakmici, ali ne želim da ponovim grešku iz utakmice sa Arsenalom i napravim nešto glupo. Želim da budem na nivou. Znam da će pokušati da me provociraju, ali biću jak i pokušaću da postignem golove i pomognem saigračima", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Njukasl do sada ima 53 pobede, Sanderlend jednu manje, ali je dobio pet poslednjih, dok je 49 utakmica završeno nerešenim rezultatom.

Mitrović je ovog leta iz Anderlehta prešao u Njukasl i imao je problema sa ponašanjem na terenu. On je do sada u sezoni odigrao 11 utakmica u svim takmičenjima i dobio pet žutih i jedan crveni karton.

Zbog isključenja sa Arsenalom dobio je tri utakmice suspenzije.

Bivši fudbaler postigao je dva gola u Premijer ligi, protiv Mančester sitija, kada su crno-beli izgubili sa 1:6 i u prošlom kolu u pobedi nad Noričem od 6:2, što je bio prvi trijumf ekipe Stiva Meklarena u ligi.

"Ovo je derbi. Imam samo 21 godinu ali igrao sam mnogo velikih derbija, velikih utakmica. Znam kako se takvi mečevi igraju i kako se postižu golovi u njima. Nadam se da ću nastaviti da postižem golove i zatresem mrežu u svojoj prvoj utakmici protiv Sanderlenda", rekao je Mitrović.

Posle devet kola u Premijer ligi Njukasl ima jednu pobedu i zauzima 18. mesto sa šest bodova, a Sanderlend još nema pobedu i poslednji je na tabeli sa tri boda.

Komentari / 0

Ostavite komentar