Звонко Богдан промовисао књигу

Легендарни Звонко Богдан је, у Београду је промовисао књигу названу “Живот тече”, уз присуство великог броја јавних личности.

Србија 23.10.2015 | 20:50
Звонко Богдан промовисао књигу

– Књига није ни роман, ни приповетка ни драмски текст. То је чувени етномузиколог Ацо Доганчић скупио, сложио и средио у једну књигу сав мој тридесетогодишњи труд. Да се он није појавио, ја не бих ни знао чиме сам се бавио. У књизи има преко 130 нотираних писама, пјесама и песама. Ништа не бих могао да издвојим као посебно драго, јер ми је све што се у књизи налази битно – рекао је увек насмејани Звонко Богдан.

Промоцију књиге “Живот тече” својим доласком подржао је и министар културе, господин Иван Тасовац, али и многобројне личности из јавног живота престонице.

На промоцији је био и Бане Крстић, фронтмен групе “Гарави сокак” који је и аутор чувене Звонкове песме “Ко те има, тај те нема“.

Гости су се, после званичног дела промоције, проводили уз тамбураше, којима се придружио и сам домаћин вечери, отпевавши неке од својих највећих хитова.

(Телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зилахи

23.10.2015 19:19

Смеце од вијести.Ста ме боли ста ради дотицни.Ко је он уопсте.А и министар културе пази молим те био на промоцији.Јаој туго јаој Србијо докле цес овако?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти хоцес,

24.10.2015 06:24

Ти хоцес политику само да ти дамо? То ти је мана и дусевна храна...

Name

Хомо сапиенс

24.10.2015 09:43

Овај је барем улозио свој новац , а Додик је за своје књиге, без икаквог историјског и документарног знацаја улозио народни новац, уствари кроз те књиге је покусао промовисати себе као заститника Републике Српске.Јад.

ОДГОВОРИТЕ