Zvonko Bogdan promovisao knjigu

Legendarni Zvonko Bogdan je, u Beogradu je promovisao knjigu nazvanu “Život teče”, uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti.

Srbija 23.10.2015 | 20:50
Zvonko Bogdan promovisao knjigu

– Knjiga nije ni roman, ni pripovetka ni dramski tekst. To je čuveni etnomuzikolog Aco Dogančić skupio, složio i sredio u jednu knjigu sav moj tridesetogodišnji trud. Da se on nije pojavio, ja ne bih ni znao čime sam se bavio. U knjizi ima preko 130 notiranih pisama, pjesama i pesama. Ništa ne bih mogao da izdvojim kao posebno drago, jer mi je sve što se u knjizi nalazi bitno – rekao je uvek nasmejani Zvonko Bogdan.

Promociju knjige “Život teče” svojim dolaskom podržao je i ministar kulture, gospodin Ivan Tasovac, ali i mnogobrojne ličnosti iz javnog života prestonice.

Na promociji je bio i Bane Krstić, frontmen grupe “Garavi sokak” koji je i autor čuvene Zvonkove pesme “Ko te ima, taj te nema“.

Gosti su se, posle zvaničnog dela promocije, provodili uz tamburaše, kojima se pridružio i sam domaćin večeri, otpevavši neke od svojih najvećih hitova.

(Telegraf)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zilahi

23.10.2015 19:19

Smece od vijesti.Sta me boli sta radi doticni.Ko je on uopste.A i ministar kulture pazi molim te bio na promociji.Jaoj tugo jaoj Srbijo dokle ces ovako?

ODGOVORITE
Name

ti hoces,

24.10.2015 06:24

Ti hoces politiku samo da ti damo? To ti je mana i dusevna hrana...

Name

Homo sapiens

24.10.2015 09:43

Ovaj je barem ulozio svoj novac , a Dodik je za svoje knjige, bez ikakvog istorijskog i dokumentarnog znacaja ulozio narodni novac, ustvari kroz te knjige je pokusao promovisati sebe kao zastitnika Republike Srpske.Jad.

ODGOVORITE