Берлускони Галијанију: Кад ћеш да отпустиш Синишу?!

Председник Милана Силвио Берлускони изгубио је стрпљење после лоших резултата и жели да уручи отказ тренеру Синиши Михајловићу, тврди 'Газзета делло Спорт'. Газда Милана сматра да Синиша Михајловић мора што пре да буде смењен јер клуб бележи очајне резултате, преноси италијанска штампа.

Фудбал 24.10.2015 | 19:00
Берлускони Галијанију: Кад ћеш да отпустиш Синишу?!

Брод тоне, капетан није у паници, али јесте бродовласник...

Сликовито и у најкраћем описана ситуација у Милану. "Росонери" се после осам кола налазе на 13. месту, са свега три победе и чак четири пораза. Премало од Синише Михајловића, од кога се очекивало да славни клуб поведе ка Лиги шампиона.

Отуда и логично питање Силвија Берлусконија сарадницима у Милану.

"Галијани, докле ћеш да трпиш Синишу?", наводно је питао газда седмоструког првака Европе свог првог оперативца Адријана Галијанија, преноси Газета дело Спорт.

Председник Милана после лоших резултата екипе жели да види леђа српском
тренеру.

Наводи се да је газда клуба посебно био љут после пораза од градског ривала Интера (1:0) на традиционалном "Трофеју Луиђи Берлускони" после чега је на састанку упитао директора Адријана Галијанија када има намеру да отпусти српског тренера.

Михајловић је пре неколико дана добио ултиматум од управе да мора да добије наредне две утакмице у Серији А против Сасуола и Кјева, уколико жели да остане на клупи.

Као могући његов наследник спомиње се бивши селектор Италије Роберто Донадони, који је у играчкој каријери био члан "росонера".

Коментари / 0

Оставите коментар