Berluskoni Galijaniju: Kad ćeš da otpustiš Sinišu?!

Predsednik Milana Silvio Berluskoni izgubio je strpljenje posle loših rezultata i želi da uruči otkaz treneru Siniši Mihajloviću, tvrdi 'Gazzeta dello Sport'. Gazda Milana smatra da Siniša Mihajlović mora što pre da bude smenjen jer klub beleži očajne rezultate, prenosi italijanska štampa.

Fudbal 24.10.2015 | 19:00
Berluskoni Galijaniju: Kad ćeš da otpustiš Sinišu?!

Brod tone, kapetan nije u panici, ali jeste brodovlasnik...

Slikovito i u najkraćem opisana situacija u Milanu. "Rosoneri" se posle osam kola nalaze na 13. mestu, sa svega tri pobede i čak četiri poraza. Premalo od Siniše Mihajlovića, od koga se očekivalo da slavni klub povede ka Ligi šampiona.

Otuda i logično pitanje Silvija Berluskonija saradnicima u Milanu.

"Galijani, dokle ćeš da trpiš Sinišu?", navodno je pitao gazda sedmostrukog prvaka Evrope svog prvog operativca Adrijana Galijanija, prenosi Gazeta delo Sport.

Predsednik Milana posle loših rezultata ekipe želi da vidi leđa srpskom
treneru.

Navodi se da je gazda kluba posebno bio ljut posle poraza od gradskog rivala Intera (1:0) na tradicionalnom "Trofeju Luiđi Berluskoni" posle čega je na sastanku upitao direktora Adrijana Galijanija kada ima nameru da otpusti srpskog trenera.

Mihajlović je pre nekoliko dana dobio ultimatum od uprave da mora da dobije naredne dve utakmice u Seriji A protiv Sasuola i Kjeva, ukoliko želi da ostane na klupi.

Kao mogući njegov naslednik spominje se bivši selektor Italije Roberto Donadoni, koji je u igračkoj karijeri bio član "rosonera".

Komentari / 0

Ostavite komentar