ЕУ помаже реализацију пројеката у Требињу

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић састао се са шефом Делегације Европске уније у Босни и Херцеговини Ларс-Гунар Вигемарком. Вучуревић и Вигемарк разговарали су животним, друштвеним и социјалним токовима у источној Херцеговини.

Република Српска 23.10.2015 | 19:18
ЕУ помаже реализацију пројеката у Требињу

„Захваљујем се господину Вигемерку што је у потпуности информисан о пројектима који се данас на подручју града Требиња имплементирују уз помоћ ЕУ и фондова. Захављујем му се на његовој подршци и намјери да нам помогне по свим питањим која су битна за живот грађана и регионалну сарадњу на овој тромеђи Хрватске, Црне Горе и БиХ", сматра градоначелник Требиња Славко Вучуревић.

„Тренутно БиХ и ЕУ пролазе кроз један врло важан процес да приближимо БиХ ЕУ и да прођемо кроз све процедуре како би БиХ постала члан ЕУ. Кроз информисање о ситуацији у важним дијеловима БиХ, РС, данас у Требињу ми се упознајемо заправо са свим потребама које је потребно учинити да би се помогло БиХ да би се приближила ЕУ", навео је Вигемарк у Требињу.

(БН ТВ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Глигорије

23.10.2015 17:53

Аеродром нам је најпреци сада ,да летимо по свету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Векy

23.10.2015 19:57

Слажем се да је то важан пројекат, али авионске карте не смију бити баш прескупе, ипак народ крпи крај с крајем и јако тешко живе.

Name

ПОСАВАЦ

24.10.2015 07:05

ДА НЕ БУДЕ ЗАПОСТАВЉЕН ИСТОК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.ВЛАДА САНИРА БАЊАЛУЦКИ, ПА НЕКА САНИРА И ТРЕБИЊСКИ.РАВНОПРАВНО. МИ ОДАВНО ЛЕТИМО ...

ОДГОВОРИТЕ