EU pomaže realizaciju projekata u Trebinju

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević sastao se sa šefom Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini Lars-Gunar Vigemarkom. Vučurević i Vigemark razgovarali su životnim, društvenim i socijalnim tokovima u istočnoj Hercegovini.

Republika Srpska 23.10.2015 | 19:18
EU pomaže realizaciju projekata u Trebinju

„Zahvaljujem se gospodinu Vigemerku što je u potpunosti informisan o projektima koji se danas na području grada Trebinja implementiruju uz pomoć EU i fondova. Zahavljujem mu se na njegovoj podršci i namjeri da nam pomogne po svim pitanjim koja su bitna za život građana i regionalnu saradnju na ovoj tromeđi Hrvatske, Crne Gore i BiH", smatra gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević.

„Trenutno BiH i EU prolaze kroz jedan vrlo važan proces da približimo BiH EU i da prođemo kroz sve procedure kako bi BiH postala član EU. Kroz informisanje o situaciji u važnim dijelovima BiH, RS, danas u Trebinju mi se upoznajemo zapravo sa svim potrebama koje je potrebno učiniti da bi se pomoglo BiH da bi se približila EU", naveo je Vigemark u Trebinju.

(BN TV)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Gligorije

23.10.2015 17:53

Aerodrom nam je najpreci sada ,da letimo po svetu.

ODGOVORITE
Name

Veky

23.10.2015 19:57

Slažem se da je to važan projekat, ali avionske karte ne smiju biti baš preskupe, ipak narod krpi kraj s krajem i jako teško žive.

Name

POSAVAC

24.10.2015 07:05

DA NE BUDE ZAPOSTAVLJEN ISTOK REPUBLIKE SRPSKE.VLADA SANIRA BANJALUCKI, PA NEKA SANIRA I TREBINJSKI.RAVNOPRAVNO. MI ODAVNO LETIMO ...

ODGOVORITE