Партизан изабрао спортског директора, а није Ивица Илиев?!

Друловићев саиграч из похода на Лигу шампиона у сезони 2003./04. могао би да постане нови спортски директор Партизана, иако нема искуства на тој позицији.

Фудбал 23.10.2015 | 16:00
Партизан изабрао спортског директора, а није Ивица Илиев?!

Стрелац последњег гола са пенала за Партизан у "вечитим дербијима", досуђеног још 18. марта 1995. године током 99. окршаја са Црвеном звездом, Дамир Чакар, близу је повратка у Хумску.

Овог пута у својству спортског директора!

МОНДО незванично сазнаје, а то је могло да се чује и претходне вечери у Хумској током меча 3. кола Лиге Европе између Партизана и Атлетик Билбаоа (0:2), да је Чакар, саиграч Љубинка Друловића из чувене црно-беле сезоне 2003/04, озбиљан кандидат да постане први прави спортски директор још од брзог повлачења Драгана Ћирића почетком 2015. године.

Шампион Србије од тада нема спортског директора, а ове јесени прво се као опција помињао бивши фудбалер и тренер "Парног ваљка" Горан "Плави" Стевановић, а потом и Ивица Илиев, који је руку на срце и "звучао" као прави спортски директор клуба синоћ током укључења у програм РТС са стадиона у Хумској.

Чакар, који је 2008. године као играч Могрена из Будве завршио профи каријеру, у међувремену није се бавио послом који га можда очекује у клубу у који је први пут стигао 1995, а последњи пут отишао 2004. године. У међувремену, у две, па три сезоне у црно-белом дресу, Чакар је одиграо 134 првенствене утакмице и постигао 64 гола.

Тој статистици треба додати и пет голова и 14 утакмица на међународној сцени, 13 наступа и четири поготка у куповима Југославије и Србије и Црне горе.

Поред Партизана, 191 центиметар високи Чакар играо је за Будућност из Подгорице, Рудар из Пљеваља, Борац из Чачка, Шатеро, Смедерево, Сутјеску из Никшића и Могрен. За репрезентацију Југославије наступио је три пута.

Коментари / 0

Оставите коментар