Нови играч Звезде није сам: У "Пионир" стиже секс бомба!

Девојка најновијег НБА појачања црвено-белих све ће оставити без даха. Сигурно ће тако бити и на утакмицама у „Пиониру“ и Арени.

Кошарка 23.10.2015 | 19:00
Нови играч Звезде није сам: У "Пионир" стиже секс бомба!

Ејлија Пети на Инстаграму поставља изазовне фотографије од којих многима прескаче срце. Њени пратиоци не могу да прежале чињеницу да је заузета и у вези са новим кошаркашем Звезде Квинсијем Милером.

Америчка лепотица се бави манекенством. Рођена је у Чикагу 3. јула 1994. Из родног града се преселила у Лос Анђелес, а “делије” ће имати двоструко задовољство.

Још се прича о Данијел Симс, девојци Гала Мекела, а сада ће им у Арену пристићи још једна лепотица. Две девојке ће привући огромну пажњу када се појаве у највећој српској дворани, па ће и навијачи имати незахвалан задатак да оцене која је од ових лепотица атрактивнија.

Ејлија је у великој мери присутна на друштвеним мрежама, па је сви могу пратити на Твитеру и Инстаграму. Профил на Твитеру има још од 2010. и има преко 14.000 пратилаца. Много је популарнија на Инстаграму, иако је ту активна од марта 2015. Број пратилаца говори о њеној популарности. Сад јој се пружа прилика да сакупи и пратиоце из Србије.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Злаја

23.10.2015 17:19

Одмах је препоруцити за Фарму.

ОДГОВОРИТЕ