Novi igrač Zvezde nije sam: U "Pionir" stiže seks bomba!

Devojka najnovijeg NBA pojačanja crveno-belih sve će ostaviti bez daha. Sigurno će tako biti i na utakmicama u „Pioniru“ i Areni.

Košarka 23.10.2015 | 19:00
Novi igrač Zvezde nije sam: U "Pionir" stiže seks bomba!

Ejlija Peti na Instagramu postavlja izazovne fotografije od kojih mnogima preskače srce. Njeni pratioci ne mogu da prežale činjenicu da je zauzeta i u vezi sa novim košarkašem Zvezde Kvinsijem Milerom.

Američka lepotica se bavi manekenstvom. Rođena je u Čikagu 3. jula 1994. Iz rodnog grada se preselila u Los Anđeles, a “delije” će imati dvostruko zadovoljstvo.

Još se priča o Danijel Sims, devojci Gala Mekela, a sada će im u Arenu pristići još jedna lepotica. Dve devojke će privući ogromnu pažnju kada se pojave u najvećoj srpskoj dvorani, pa će i navijači imati nezahvalan zadatak da ocene koja je od ovih lepotica atraktivnija.

Ejlija je u velikoj meri prisutna na društvenim mrežama, pa je svi mogu pratiti na Tviteru i Instagramu. Profil na Tviteru ima još od 2010. i ima preko 14.000 pratilaca. Mnogo je popularnija na Instagramu, iako je tu aktivna od marta 2015. Broj pratilaca govori o njenoj popularnosti. Sad joj se pruža prilika da sakupi i pratioce iz Srbije.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zlaja

23.10.2015 17:19

Odmah je preporuciti za Farmu.

ODGOVORITE