Виљи, Лампарду и Пирлу стиже легенда за тренера!

А ускоро у Њујорк креће и Јаја Туре! Патрик Вијера креће у прву велику тренерску акцију!

Фудбал 27.10.2015 | 19:20
Виљи, Лампарду и Пирлу стиже легенда за тренера!

Велика улагања нису донела очекиване резултате. Прва сезоне Њујорк Ситија у МЛС лиги неће остати у најсветлијем сећању навијача новоформираног тима у Сједињеним Америчким Државама, пошто после 33 одиграних кола екипа има чак 16 пораза. Због тога актуелни менаџер Ситија Џејсон Крајс вероватно ће добити отказ на крају актуелне сезоне, а на његово место требало би да стигне играчка легенда и француски велемајстор – Патрик Вијера.

Британски медији пишу да је некадашњи капитен Арсенала и играч Манчестер Ситија и Јувентуса јако близу коначне одлуке да се упусти у прву озбиљну тренерску авантуру и крене преко Атлантика, у Велику јабуку. Вијера тренутно обавља функцију тренера млађих категорија Манчестер Ситија, а већ неколико пута фигурирао је за места менаџера неколико премијерлигашких клубова. Последње се помињао Сандерленд.

Врло брзо након Вијере пут Њујорка могао би да крене и један од најбољих играча Грађана, Јаја Туре, којем у јуну 2017. године истиче важећу уговор. С обзиром на то да ће тада имати пуне 34. године, репрезентативац Обале Слоноваче врло лако могао би да се одлучи на корак да задужи дрес Ситијеве филијале, у којој тренутно играју Андреа Пирло, Давид Виља и Френк Лампард.

Коментари / 0

Оставите коментар