Vilji, Lampardu i Pirlu stiže legenda za trenera!

A uskoro u Njujork kreće i Jaja Ture! Patrik Vijera kreće u prvu veliku trenersku akciju!

Fudbal 27.10.2015 | 19:20
Vilji, Lampardu i Pirlu stiže legenda za trenera!

Velika ulaganja nisu donela očekivane rezultate. Prva sezone Njujork Sitija u MLS ligi neće ostati u najsvetlijem sećanju navijača novoformiranog tima u Sjedinjenim Američkim Državama, pošto posle 33 odigranih kola ekipa ima čak 16 poraza. Zbog toga aktuelni menadžer Sitija Džejson Krajs verovatno će dobiti otkaz na kraju aktuelne sezone, a na njegovo mesto trebalo bi da stigne igračka legenda i francuski velemajstor – Patrik Vijera.

Britanski mediji pišu da je nekadašnji kapiten Arsenala i igrač Mančester Sitija i Juventusa jako blizu konačne odluke da se upusti u prvu ozbiljnu trenersku avanturu i krene preko Atlantika, u Veliku jabuku. Vijera trenutno obavlja funkciju trenera mlađih kategorija Mančester Sitija, a već nekoliko puta figurirao je za mesta menadžera nekoliko premijerligaških klubova. Poslednje se pominjao Sanderlend.

Vrlo brzo nakon Vijere put Njujorka mogao bi da krene i jedan od najboljih igrača Građana, Jaja Ture, kojem u junu 2017. godine ističe važeću ugovor. S obzirom na to da će tada imati pune 34. godine, reprezentativac Obale Slonovače vrlo lako mogao bi da se odluči na korak da zaduži dres Sitijeve filijale, u kojoj trenutno igraju Andrea Pirlo, David Vilja i Frenk Lampard.

Komentari / 0

Ostavite komentar