Клоп хоће још једног миљеника из Дортмунда!

Бившег Роџерсовог промашаја…Иако са руководством Борусије има пакт о ненадападању, Немац размишља о довођењу појачања из Дортмунда.

 

Фудбал 25.10.2015 | 10:00
Клоп хоће још једног миљеника из Дортмунда!

Иако је недавно први човек Борусије Дортмунд Ханс Јоаким Вацке истакао да Јирген Клоп неће “нападати” играче немачког клуба и јурити их као појачања, то не значи да неки од Милионера неће кренути за њим на Вестфален.

“Пакт о ненападању” се односи на најбоље играче Борусије, а никако на носиоце игре… Зато се очекује да Клоповим стопама ка Енфилд Роуду крене Невен Суботић којег је Тухел склонио на маргине тима, а поред њега нови члан Ливерпула би могао да постане и Нури Сахин. Турчин који је експлодирао под Клоповом командом у Дортмунду и био најбољи играч Бундеслиге пре несрећног трансфера у Реал од којег се никада није вратио у фоирму.

То открива угледни Ливерпул Ехо, по обичају најбоље обавештен када су у питању дешавања у славном клубу са Енфилда. Ливерпулски лист најављује да Клоп жели да доведе Сахина који је већ играо за Редсе. Било је о у сезони 2012/13 када је дошао на једногодишњу позајмицу из Реала, али није се наиграо код Брендана Роџерса и убрзо се опет прикључио Клопу у Дортмунду.

Сахин од поечтка сезоне није одиргао ниједан меч за Борусију у Бундеслиги код новог тренера Тухела и попут Суботића, клубу из Дортмунда би ишло у прилог да заради нешто од његове продаје.

Коментари / 0

Оставите коментар