Klop hoće još jednog miljenika iz Dortmunda!

Bivšeg Rodžersovog promašaja…Iako sa rukovodstvom Borusije ima pakt o nenadapadanju, Nemac razmišlja o dovođenju pojačanja iz Dortmunda.

 

Fudbal 25.10.2015 | 10:00
Klop hoće još jednog miljenika iz Dortmunda!

Iako je nedavno prvi čovek Borusije Dortmund Hans Joakim Vacke istakao da Jirgen Klop neće “napadati” igrače nemačkog kluba i juriti ih kao pojačanja, to ne znači da neki od Milionera neće krenuti za njim na Vestfalen.

“Pakt o nenapadanju” se odnosi na najbolje igrače Borusije, a nikako na nosioce igre… Zato se očekuje da Klopovim stopama ka Enfild Roudu krene Neven Subotić kojeg je Tuhel sklonio na margine tima, a pored njega novi član Liverpula bi mogao da postane i Nuri Sahin. Turčin koji je eksplodirao pod Klopovom komandom u Dortmundu i bio najbolji igrač Bundeslige pre nesrećnog transfera u Real od kojeg se nikada nije vratio u foirmu.

To otkriva ugledni Liverpul Eho, po običaju najbolje obavešten kada su u pitanju dešavanja u slavnom klubu sa Enfilda. Liverpulski list najavljuje da Klop želi da dovede Sahina koji je već igrao za Redse. Bilo je o u sezoni 2012/13 kada je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Reala, ali nije se naigrao kod Brendana Rodžersa i ubrzo se opet priključio Klopu u Dortmundu.

Sahin od poečtka sezone nije odirgao nijedan meč za Borusiju u Bundesligi kod novog trenera Tuhela i poput Subotića, klubu iz Dortmunda bi išlo u prilog da zaradi nešto od njegove prodaje.

Komentari / 0

Ostavite komentar