Још један ударац за Синишу Михајловића! Или можда није?!

Меч са Сасуолом наредног викедна би могао да буде кључни за српског тренера, а после Балотелија и Бертолаћија, повредио се и Карлос Бака!

Фудбал 23.10.2015 | 22:40
Још један ударац за Синишу Михајловића! Или можда није?!

Синишу Михајловића можда чека и судбоносни меч наредног викенда против Сасуола. Српски стручњак је још раније добио ултиматум да мора да победи у наредна два меча после серије очајних резултата, а да би то остварио бићже му потребна и срећа коју му је претходних дана окренула леђа.

Михајловић дочекује меч са Сасуолом са брдом проблема. Прво се повредио Марио Балотели који је до сада био можда и једина светла тачка Росонера. Потом је из строја због повреде испао и Андреа Бертолаћи, велико Михајловићеволетошње појачање.

Сада стижу вести да против Сасуола неће играти ни највеће појачање Карлос Бака. Колумбијски нападач је повредио мишић на данашњем тренингу и по свему судећи неће стићи да се опорави до наредног викенда.

Ипак, имајући у виду да је Михајловић у последње време имао сумње у Баку и углавном га држао на клупи или га рано изводио из игре када почне у стартних 11, ово за српског стручњака можда и није толики проблем.

У сваком случају, Милан је под великим притиском пред меч са Сасуолом који је већ једном раније изазвао земљотрес у табору Росонера када је после хет-трика Доменика Берардија пресудио тадашњем тренеру Масимилијану Алегрију.

Коментари / 0

Оставите коментар