Još jedan udarac za Sinišu Mihajlovića! Ili možda nije?!

Meč sa Sasuolom narednog vikedna bi mogao da bude ključni za srpskog trenera, a posle Balotelija i Bertolaćija, povredio se i Karlos Baka!

Fudbal 23.10.2015 | 22:40
Još jedan udarac za Sinišu Mihajlovića! Ili možda nije?!

Sinišu Mihajlovića možda čeka i sudbonosni meč narednog vikenda protiv Sasuola. Srpski stručnjak je još ranije dobio ultimatum da mora da pobedi u naredna dva meča posle serije očajnih rezultata, a da bi to ostvario bićže mu potrebna i sreća koju mu je prethodnih dana okrenula leđa.

Mihajlović dočekuje meč sa Sasuolom sa brdom problema. Prvo se povredio Mario Baloteli koji je do sada bio možda i jedina svetla tačka Rosonera. Potom je iz stroja zbog povrede ispao i Andrea Bertolaći, veliko Mihajlovićevoletošnje pojačanje.

Sada stižu vesti da protiv Sasuola neće igrati ni najveće pojačanje Karlos Baka. Kolumbijski napadač je povredio mišić na današnjem treningu i po svemu sudeći neće stići da se oporavi do narednog vikenda.

Ipak, imajući u vidu da je Mihajlović u poslednje vreme imao sumnje u Baku i uglavnom ga držao na klupi ili ga rano izvodio iz igre kada počne u startnih 11, ovo za srpskog stručnjaka možda i nije toliki problem.

U svakom slučaju, Milan je pod velikim pritiskom pred meč sa Sasuolom koji je već jednom ranije izazvao zemljotres u taboru Rosonera kada je posle het-trika Domenika Berardija presudio tadašnjem treneru Masimilijanu Alegriju.

Komentari / 0

Ostavite komentar