Гробари и овако помажу КК Партизан!

Бициклиста Драган Шибалић, који већ месецима на свом двоточкашу обилази Далеки исток, предаће писмо групе навијача Партизана познатим јапанским компанијама са једном поруком: "Помозите Кошаркашком клубу Партизан".

Кошарка 23.10.2015 | 13:00
Гробари и овако помажу КК Партизан!

Навијачи Партизана на разне начине покушавају да помогну посрнулом кошаркашком клубу. Основана је Фондација "Гробари за нас", Гробари су прикупљали и новац, а у плану је нова акција у коју ће се укључити бициклиста Драган Шибалић, који је већ месецима на пропутовању кроз Далеки исток.

Он ће, у своје и у име групе навијача Партизана, покушати да допре до представника познатих јапанских компанија, а у све у циљу да их позове да финансијски помогну Кошаркашком клубу Партизан.

Преносимо вам део писма које ће Шибалић покушати да преда званичницима у јапанским компанијама:

"Моја помоћ је малена и свестан сам да нећу пуно помоћи тако што ћу заставу мог клуба развити на сваком метру светског тла. Свестан сам да свет зна за мој клуб и да је чуо за њега, али да су му далеки проблеми у којем се тренутно налази. У немогућности да нађе локалне спонзоре, спречен да нормално функционише и живи, мој клуб тражи и вашу помоћ. Тражи неког из далека који је спреман да помогне или пошаље сигнал да је спреман да помогне. Мој клуб је на ивици егзистенције. Моја љубав, као и љубав свих Гробара, још је већа у овом тренутку, али је наша помоћ мизерна. Ви, као огромна, успешна и светски позната компанија можете ово писмо да игноришете и да се правите да га нисте ни прочитали. Али, можете да направите много за тренд, бренд и имиџ своје компаније. Спонзорством или донаторством, можда ћете баш ви бити ти који ћете бити упамћени као неко ко је поново покренуо икону европске и српске кошарке. Новац и моћ могу да купе све, али љубав и приврженост, не. Зато размислите, распитајте се, дођите и видите...".

У писму, које ће Шибалић доставити лично на адресе јапанских компанија, додаје се:

"Као што сте ви мене овде срдачно и братски примили, примиће и Вас мој клуб, спреман да се договори, прихвати и узме савет. Хвала Вам унапред, и да ништа не предузмете или да игноришете моје писмо. Моја љубав, и љубав осталих навијача неће ништа бити мања ни са Вама, ни без Вас. Самим покушајем да дођем до вас бициклом и пренесем ово, довољно сам рекао о томе колико нам Партизан значи. Избор је Ваш а наше је да се држимо слепо и даље давно изречене мисли нашег познатог песника и великог партизановца, чика Душка Радовића: "За све се навија, Партизан се воли".

Коментари / 0

Оставите коментар