Grobari i ovako pomažu KK Partizan!

Biciklista Dragan Šibalić, koji već mesecima na svom dvotočkašu obilazi Daleki istok, predaće pismo grupe navijača Partizana poznatim japanskim kompanijama sa jednom porukom: "Pomozite Košarkaškom klubu Partizan".

Košarka 23.10.2015 | 13:00
Grobari i ovako pomažu KK Partizan!

Navijači Partizana na razne načine pokušavaju da pomognu posrnulom košarkaškom klubu. Osnovana je Fondacija "Grobari za nas", Grobari su prikupljali i novac, a u planu je nova akcija u koju će se uključiti biciklista Dragan Šibalić, koji je već mesecima na proputovanju kroz Daleki istok.

On će, u svoje i u ime grupe navijača Partizana, pokušati da dopre do predstavnika poznatih japanskih kompanija, a u sve u cilju da ih pozove da finansijski pomognu Košarkaškom klubu Partizan.

Prenosimo vam deo pisma koje će Šibalić pokušati da preda zvaničnicima u japanskim kompanijama:

"Moja pomoć je malena i svestan sam da neću puno pomoći tako što ću zastavu mog kluba razviti na svakom metru svetskog tla. Svestan sam da svet zna za moj klub i da je čuo za njega, ali da su mu daleki problemi u kojem se trenutno nalazi. U nemogućnosti da nađe lokalne sponzore, sprečen da normalno funkcioniše i živi, moj klub traži i vašu pomoć. Traži nekog iz daleka koji je spreman da pomogne ili pošalje signal da je spreman da pomogne. Moj klub je na ivici egzistencije. Moja ljubav, kao i ljubav svih Grobara, još je veća u ovom trenutku, ali je naša pomoć mizerna. Vi, kao ogromna, uspešna i svetski poznata kompanija možete ovo pismo da ignorišete i da se pravite da ga niste ni pročitali. Ali, možete da napravite mnogo za trend, brend i imidž svoje kompanije. Sponzorstvom ili donatorstvom, možda ćete baš vi biti ti koji ćete biti upamćeni kao neko ko je ponovo pokrenuo ikonu evropske i srpske košarke. Novac i moć mogu da kupe sve, ali ljubav i privrženost, ne. Zato razmislite, raspitajte se, dođite i vidite...".

U pismu, koje će Šibalić dostaviti lično na adrese japanskih kompanija, dodaje se:

"Kao što ste vi mene ovde srdačno i bratski primili, primiće i Vas moj klub, spreman da se dogovori, prihvati i uzme savet. Hvala Vam unapred, i da ništa ne preduzmete ili da ignorišete moje pismo. Moja ljubav, i ljubav ostalih navijača neće ništa biti manja ni sa Vama, ni bez Vas. Samim pokušajem da dođem do vas biciklom i prenesem ovo, dovoljno sam rekao o tome koliko nam Partizan znači. Izbor je Vaš a naše je da se držimo slepo i dalje davno izrečene misli našeg poznatog pesnika i velikog partizanovca, čika Duška Radovića: "Za sve se navija, Partizan se voli".

Komentari / 0

Ostavite komentar