Кевин Ривс гледао Грујића - Звезди 5.000.000?!

Бивши репрезентативац Енглеске, данас шеф скаут службе Евертона, био је у среду на стадиону Рајко Митић да се увери у квалитете суперталентованог везисте.

Фудбал 23.10.2015 | 18:40
Кевин Ривс гледао Грујића - Звезди 5.000.000?!

Марко Грујић је својим потезима у среду увече поново подизао навијаче на ноге. Млади везиста Црвене звезде пружио је још једну у низу одличних партија ове сезоне и допринео убедљивој победи свог тима у дербију са Војводином (3:0).

Све то уживо је посматрао и Кевин Ривс, некадашњи репрезентативац Енглеске, а данас шеф скаут службе Евертона.

Премијерлигаш из Ливерпула наводно је спреман да издвоји пет милиона евра за трансфер 19-годишњег везисте црвено-белих, који бе се на Гудисон преселио по завршетку сезоне.

Евертон, међутим, није једини већ се налази међу све бројнијим клубовима који се помињу као заинтересовани за високог фудбалера.

Од летос се прича о интересовању Челсија, а енглески медији недавно су реактивирали ту причу, с тим да би лондонски "плавци" Грујића наводно проследили на позајмицу у Ајнтрахт Франкфурт. У игри је и Манчестер јунајтед, а пише се и о Пари Сен Жермену!

У ложи стадиона Рајко Митић у среду је била прилична гужва, пошто су у њој били и представници Виљареала, Грасхоперса, Еспањола, Ајакса, Хамбурга, Нанта, Тулуза...

Наравно, није само Грујић био под лупом.

Коментари / 0

Оставите коментар