Kevin Rivs gledao Grujića - Zvezdi 5.000.000?!

Bivši reprezentativac Engleske, danas šef skaut službe Evertona, bio je u sredu na stadionu Rajko Mitić da se uveri u kvalitete supertalentovanog veziste.

Fudbal 23.10.2015 | 18:40
Kevin Rivs gledao Grujića - Zvezdi 5.000.000?!

Marko Grujić je svojim potezima u sredu uveče ponovo podizao navijače na noge. Mladi vezista Crvene zvezde pružio je još jednu u nizu odličnih partija ove sezone i doprineo ubedljivoj pobedi svog tima u derbiju sa Vojvodinom (3:0).

Sve to uživo je posmatrao i Kevin Rivs, nekadašnji reprezentativac Engleske, a danas šef skaut službe Evertona.

Premijerligaš iz Liverpula navodno je spreman da izdvoji pet miliona evra za transfer 19-godišnjeg veziste crveno-belih, koji be se na Gudison preselio po završetku sezone.

Everton, međutim, nije jedini već se nalazi među sve brojnijim klubovima koji se pominju kao zainteresovani za visokog fudbalera.

Od letos se priča o interesovanju Čelsija, a engleski mediji nedavno su reaktivirali tu priču, s tim da bi londonski "plavci" Grujića navodno prosledili na pozajmicu u Ajntraht Frankfurt. U igri je i Mančester junajted, a piše se i o Pari Sen Žermenu!

U loži stadiona Rajko Mitić u sredu je bila prilična gužva, pošto su u njoj bili i predstavnici Viljareala, Grashopersa, Espanjola, Ajaksa, Hamburga, Nanta, Tuluza...

Naravno, nije samo Grujić bio pod lupom.

Komentari / 0

Ostavite komentar