Билић: У право вријеме играмо са Челсијем!

Тренер Вест Хема Славен Билић оптимистичан је уочи утакмице против Челсија у енглеској Премијер лиги.

Фудбал 24.10.2015 | 09:20
Билић: У право вријеме играмо са Челсијем!

Он додаје да се његов тим у правом тренутку састаје с градским ривалом, пренели су британски медији.

"Ово је веома добар тренутак за утакмицу са Челсијем. Њима је потребно неколико добрих резултата у Премијер лиги, што је наша шанса. Против Динама из Кијева у Лиги шампиона су деловали веома добро на терену и због тога нисам срећан. Ипак, радујем се утакмици и верујем у позитиван резултат", рекао је Билић.

Вест Хем после после деветог кола првенства Енглеске заузима четврто место са 17 бодова, док је Челси 12. са 11.

Екипа бившег селектора Хрватска ове је сезоне бележила победе против најјачих премијерлигаша. Вест Хем је на гостовањима славио против Арсенала, Манчестер ситија и Ливерпула.

"Утакмица против Челсија је велики изазов за нас. Предстојећи меч није дуел између мене и Жозеа Мориња, већ дуел између Вест Хема и Челсија. Они су шампиони Енглеске и имају најбољег тренера. Нико од њих није очекивао да буду у овој позицији у којој су сада, али такве ствари се дешавају у фудбалу... Сада су гладни победа", казао је Билић.

Он је оценио да ће Челси упркос лошем почетку сезоне на крају бити међу четири најбоља тима у Енглеској.

"Гледао сам све њихове утакмице. Да нешто озбиљно није у реду у екипи, Морињо би први био смењен. Мислим да ће на крају сезоне бити међу четири најбоља тима", казао је Билић.

Утакмица 10. кола Премијер лиге између Вест Хема и Челсија играће се у суботу на стадиону Аптон парк у Лондону од 16.00.

Коментари / 0

Оставите коментар