Bilić: U pravo vrijeme igramo sa Čelsijem!

Trener Vest Hema Slaven Bilić optimističan je uoči utakmice protiv Čelsija u engleskoj Premijer ligi.

Fudbal 24.10.2015 | 09:20
Bilić: U pravo vrijeme igramo sa Čelsijem!

On dodaje da se njegov tim u pravom trenutku sastaje s gradskim rivalom, preneli su britanski mediji.

"Ovo je veoma dobar trenutak za utakmicu sa Čelsijem. Njima je potrebno nekoliko dobrih rezultata u Premijer ligi, što je naša šansa. Protiv Dinama iz Kijeva u Ligi šampiona su delovali veoma dobro na terenu i zbog toga nisam srećan. Ipak, radujem se utakmici i verujem u pozitivan rezultat", rekao je Bilić.

Vest Hem posle posle devetog kola prvenstva Engleske zauzima četvrto mesto sa 17 bodova, dok je Čelsi 12. sa 11.

Ekipa bivšeg selektora Hrvatska ove je sezone beležila pobede protiv najjačih premijerligaša. Vest Hem je na gostovanjima slavio protiv Arsenala, Mančester sitija i Liverpula.

"Utakmica protiv Čelsija je veliki izazov za nas. Predstojeći meč nije duel između mene i Žozea Morinja, već duel između Vest Hema i Čelsija. Oni su šampioni Engleske i imaju najboljeg trenera. Niko od njih nije očekivao da budu u ovoj poziciji u kojoj su sada, ali takve stvari se dešavaju u fudbalu... Sada su gladni pobeda", kazao je Bilić.

On je ocenio da će Čelsi uprkos lošem početku sezone na kraju biti među četiri najbolja tima u Engleskoj.

"Gledao sam sve njihove utakmice. Da nešto ozbiljno nije u redu u ekipi, Morinjo bi prvi bio smenjen. Mislim da će na kraju sezone biti među četiri najbolja tima", kazao je Bilić.

Utakmica 10. kola Premijer lige između Vest Hema i Čelsija igraće se u subotu na stadionu Apton park u Londonu od 16.00.

Komentari / 0

Ostavite komentar