Након пуцњаве ухапшена четири лица

Четири лица ухапшена су на Палама због изазивања опште опасности, недозвољене производње и промета оружја или експлозивних материја и неовлаштене производње и промета дрога, саопштено је из Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

Република Српска 22.10.2015 | 11:38
Након пуцњаве ухапшена четири лица

Лица чији су иницијали Д.Ц, Н.А, И.К. и Д.Г. ухапшена су након што је полиција синоћ око 22.00 часа добила пријаву да се у Прибањској улици чује галама и пуцање из ватреног оружја.

По изласку на лице мјеста, полицијски службеници су затекли лица чији су иницијали С.Д, Н.А, И.К. и Д.Г. и два аутомобила "голф два" и "фијат пунто".

Ова лица, која су била у видно алкохолисаном стању, ухапшена су због сумње да су могући извршиоци пријављеног догађаја, осим С.Д, који је због губљења свијести превезен у Болницу Источно Сарајево.

Прегледом лица мјеста пронађено је пет пиштољских чаура, те четири пакетића са садржајем суве зељасте материје која изгледа као марихуана.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Станице јавне безбједности Пале који су приликом прегледа возила у "голфу" пронашли још четири пакетића и кутију од цигарета са садржајем зељасте материје, која изгледа као марихуана.

У разговору са осумњиченима, полицијски службеници дошли су до сазнања да је из ватреног оружја пуцало лице чији су иницијали Д.Ц. који се удаљио са лица мјеста непосредно прије доласка полиције.

Осумњичени је пронађен на адреси становања и лишен је слободе.

С циљем проналаска предмета који се могу довести у везу са наведеним кривичним дјелима, извршен је претрес стамбених објеката и возила која користе осумњичени и том приликом нису пронађени предмети тражени наредбом.

По овлаштењу дежурног тужиоца полицијски службеници предузимају потребне мјере и радње на расвјетљавању ових кривичних дјела.

Лице чији су иницијали С.Б. пријавило је јуче Полицијској станици Соколац да га је у мјесту Пећник физички покушао напасти мушкарац чији су иницијали А.Ђ, који му је том приликом упутио пријетње и одузео путну исправу.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац, а у току је предузимање потребних мјера и радњи на расвјетљавању кривичног дјела насилничко понашање.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

гост

22.10.2015 10:17

Не могу да вјерујем да Полиција незна ста је ДРОГА. У БЛ је другације цак и Инспектори то знају!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

митке

22.10.2015 11:34

Знају ста је дрога али по закону без темелнне провјере не могу тврдити да је то сто је надјено дрога. То могу само лабораторије и то се једино признаје на суду.

Name

у објекту нису пронасли предмете

22.10.2015 14:25

ха,ха,ха Тако се ти ради, Тузилац ако ради свој посао написе да се претресе куца ујутру у 6.30 Патрола порани намјерно па претресе у 5.45 и куцу и помоцне простроррије и ауту у двористу ...ха И ако надје неста ван куце на суду све пада у воду...после се пусти прица... "Ето полиција ради и хапси а суд и тузиластво ослобадјају криминалце..." После се друзе на кафи сви скупа и смију се народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

23.10.2015 12:40

Опет иста багра која се воза у скупоцјеним возилима, а нигдје не ради нити има било какав озбиљан приватни посао. Данило и његог брат, Мића и његов брат......

ОДГОВОРИТЕ