Nakon pucnjave uhapšena četiri lica

Četiri lica uhapšena su na Palama zbog izazivanja opšte opasnosti, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i neovlaštene proizvodnje i prometa droga, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Republika Srpska 22.10.2015 | 11:38
Nakon pucnjave uhapšena četiri lica

Lica čiji su inicijali D.C, N.A, I.K. i D.G. uhapšena su nakon što je policija sinoć oko 22.00 časa dobila prijavu da se u Pribanjskoj ulici čuje galama i pucanje iz vatrenog oružja.

Po izlasku na lice mjesta, policijski službenici su zatekli lica čiji su inicijali S.D, N.A, I.K. i D.G. i dva automobila "golf dva" i "fijat punto".

Ova lica, koja su bila u vidno alkoholisanom stanju, uhapšena su zbog sumnje da su mogući izvršioci prijavljenog događaja, osim S.D, koji je zbog gubljenja svijesti prevezen u Bolnicu Istočno Sarajevo.

Pregledom lica mjesta pronađeno je pet pištoljskih čaura, te četiri paketića sa sadržajem suve zeljaste materije koja izgleda kao marihuana.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale koji su prilikom pregleda vozila u "golfu" pronašli još četiri paketića i kutiju od cigareta sa sadržajem zeljaste materije, koja izgleda kao marihuana.

U razgovoru sa osumnjičenima, policijski službenici došli su do saznanja da je iz vatrenog oružja pucalo lice čiji su inicijali D.C. koji se udaljio sa lica mjesta neposredno prije dolaska policije.

Osumnjičeni je pronađen na adresi stanovanja i lišen je slobode.

S ciljem pronalaska predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelima, izvršen je pretres stambenih objekata i vozila koja koriste osumnjičeni i tom prilikom nisu pronađeni predmeti traženi naredbom.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela.

Lice čiji su inicijali S.B. prijavilo je juče Policijskoj stanici Sokolac da ga je u mjestu Pećnik fizički pokušao napasti muškarac čiji su inicijali A.Đ, koji mu je tom prilikom uputio prijetnje i oduzeo putnu ispravu.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, a u toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

gost

22.10.2015 10:17

Ne mogu da vjerujem da Policija nezna sta je DROGA. U BL je drugacije cak i Inspektori to znaju!!!!!

ODGOVORITE
Name

mitke

22.10.2015 11:34

Znaju sta je droga ali po zakonu bez temelnne provjere ne mogu tvrditi da je to sto je nadjeno droga. To mogu samo laboratorije i to se jedino priznaje na sudu.

Name

u objektu nisu pronasli predmete

22.10.2015 14:25

ha,ha,ha Tako se ti radi, Tuzilac ako radi svoj posao napise da se pretrese kuca ujutru u 6.30 Patrola porani namjerno pa pretrese u 5.45 i kucu i pomocne prostrorrije i autu u dvoristu ...ha I ako nadje nesta van kuce na sudu sve pada u vodu...posle se pusti prica... "Eto policija radi i hapsi a sud i tuzilastvo oslobadjaju kriminalce..." Posle se druze na kafi svi skupa i smiju se narodu.

ODGOVORITE
Name

Pale

23.10.2015 12:40

Opet ista bagra koja se voza u skupocjenim vozilima, a nigdje ne radi niti ima bilo kakav ozbiljan privatni posao. Danilo i njegog brat, Mića i njegov brat......

ODGOVORITE