Манчини узео Михајловићу трофеј "Берлускони"!

Синиша Михајловић не успева да добије ни пијатељске утакмице, његов Милан поражен је од градског ривала Интера.

Фудбал 22.10.2015 | 10:00
Манчини узео Михајловићу трофеј "Берлускони"!

"Неразури" су славили минималну победу у традиционалној борби миланскиг ривала за Трофеј Берлускони.

Меч пријатељског карактера на Сан Сиру решио је Џофри Кондогбија већ у 12. минуту сусрета.

Обе екипе су имале велики број шанси пред малим бројем навијача, а дуел је одлучен ударцем Кондогбије са 11 метара након што је Француз искористио аметерску интервеницју Фелипеа Мексеса.

Неколико минута касније Милан је остао без Андрее Бертолачија који је напустио терен због извртања колена, након чега су Реј Манаж, Андреа Ранокија опасно претили голманима Хуану Паблу Карису и Андреу Полију.

У другом делу меча Милан је имао више од игре, а Михајловић је покушао да разигра Кевин-Принса Боатенга, који ће у јануару појачати тим.

Фудбалер из Гане је наместио сјајну прилику заборављеном Кејсукеу Хонди, али и шут Јапанца сјајно зауставља Карисо.

Након тога голман Интера брани и ударац Игнација Абатеа, да би у финишу тинејџер на голу Милана Антонио Донарума спасао мрежу после шута Додоа.

Антонио Ночерино је коначно успео да затресе мрежу Интера, али из офсајда, да би и последњу прилику Милана упропастио Карисо, који интервенисавши врховима прстију након маказица Ридрига Елија.

Милан је тек 13. у Серији А, а предстојећег викенда дочекује Сасуоло. С друге стране, Интер је на деоби прве позиције са Ромом, уочи гостовања Палерму.

Коментари / 0

Оставите коментар