Mančini uzeo Mihajloviću trofej "Berluskoni"!

Siniša Mihajlović ne uspeva da dobije ni pijateljske utakmice, njegov Milan poražen je od gradskog rivala Intera.

Fudbal 22.10.2015 | 10:00
Mančini uzeo Mihajloviću trofej "Berluskoni"!

"Nerazuri" su slavili minimalnu pobedu u tradicionalnoj borbi milanskig rivala za Trofej Berluskoni.

Meč prijateljskog karaktera na San Siru rešio je Džofri Kondogbija već u 12. minutu susreta.

Obe ekipe su imale veliki broj šansi pred malim brojem navijača, a duel je odlučen udarcem Kondogbije sa 11 metara nakon što je Francuz iskoristio ametersku intervenicju Felipea Meksesa.

Nekoliko minuta kasnije Milan je ostao bez Andree Bertolačija koji je napustio teren zbog izvrtanja kolena, nakon čega su Rej Manaž, Andrea Ranokija opasno pretili golmanima Huanu Pablu Karisu i Andreu Poliju.

U drugom delu meča Milan je imao više od igre, a Mihajlović je pokušao da razigra Kevin-Prinsa Boatenga, koji će u januaru pojačati tim.

Fudbaler iz Gane je namestio sjajnu priliku zaboravljenom Kejsukeu Hondi, ali i šut Japanca sjajno zaustavlja Kariso.

Nakon toga golman Intera brani i udarac Ignacija Abatea, da bi u finišu tinejdžer na golu Milana Antonio Donaruma spasao mrežu posle šuta Dodoa.

Antonio Nočerino je konačno uspeo da zatrese mrežu Intera, ali iz ofsajda, da bi i poslednju priliku Milana upropastio Kariso, koji intervenisavši vrhovima prstiju nakon makazica Ridriga Elija.

Milan je tek 13. u Seriji A, a predstojećeg vikenda dočekuje Sasuolo. S druge strane, Inter je na deobi prve pozicije sa Romom, uoči gostovanja Palermu.

Komentari / 0

Ostavite komentar