ЛШ - најава: Дерби у Паризу, Роналдо на Ибру!

Фудбалери Пари Сен Жермена дочекују у среду Реал Мадрид у дербију трећег кола Лиге шампиона.

Фудбал 21.10.2015 | 17:00
ЛШ - најава: Дерби у Паризу, Роналдо на Ибру!

Пари Сен Жеремен ће од 20.45 на свом стадиону "Парк принчева" играти против Реала и то ће бити дуел две непоражене екипе у групи.

У центру пажње ће бити дуел најбољих стрелаца у историји својих клубова – Кристијана Роналда из Реала и Златана Ибрахимовића из Пари Сен Жермена.

Тренер Реала Рафаел Бенитес има много проблема са повредама играча. У тиму неће бити Карима Бенземе, Данија Карвахаља, Гарета Бејла, Серхија Рамоса и Пепеа. Неизвестан је наступ Луке Модрића који има проблема са повредом бутине.

Фудбалер Пари Сен Жеремена Единсон Кавани рекао је да му је част што ће играти против великог клуба какав је Реал Мадрид, у предстојећој утакмици Групе А у Лиги шампиона, али да његова екипа може озбиљно да запрети "краљевском" клубу.

"Играмо у квалитетном такмичењу и велика је част играти против Реала, клуба велике историје. То је квалитетна екипа чији играчи могу у секунди да казне сваку грешку противника. Али и ми смо велики клуб, сигуран сам да ћемо се добро припремити за сутрашњи дуел и пружити Реалу много повода за размишљање. Мораће да држе на оку нашу нападачку линију", рекао је Кавани.

У другој утакмици у Групи А Малме ће од 20.45 играти против Шахтјора – обе екипе су претрпеле по два пораза у прве две утакмице.

Најнеизвесније је у Групи Б, у којој све четири екипе имају по три бода. ЦСКА ће у Москви играти против Манчестер Јунајтеда, а у исто време у Немачкој Волфсбург ће играти против ПСВ Ајндховена.

Фудбалери Бенфике играјуу Истанбулу против Галатасараја у Групи Ц и покушаће победом да направе велики корак ка пласману у осмину финала. Португалска екипа има свих шест бодова, а Галатасарај један бод.

У другој утакмици у тој групи Атлетико Мадрид ће од 20.45 на свом "Висенте Калдерону" играти против Астане и покушаће да оствари другу победу у групи. Екипа Дијега Симеонеа има три бода, а Астана, као и Галатасарај имају по бод.

Фудбалери Јувентуса играју од 20.45 на свом терену против Борусије из Менхенгладаха и покушаће да остваре трећу победу у Групи Д. Црно-бели ове сезоне играју боље у Лиги шампиона него у домаћем првенству, где заузимају 14. место на табели, пошто су у осам кола освојили само девет бодова.

Немачки тим је без бода у Групи Д и покушаће да оствари добар резултат како би остао у игри за останак у европским такмичењима на пролеће.

У другој утакмици у тој групи Манчестер Сити ће од 20.45 бити домаћин Севиљи. Обе екипе имају по три бода и желе победом да остану у трци за освајањем другог места и пласмана у осмину финала најелитенијег европског такмичења.

У енглеском тиму због повреда неће бити неколицине првотимаца, међу којима Давид Силва, Серхио Агуеро, Самир Насри и Александар Коларов.

Тренер Севиље Унај Емери такође има проблема са саставом. Утакмицу ће сигурно пропустити Гаел Какута и Серхио Ескудеро, док је наступ Фернанда Љорентеа неизвестан због повреде мишића.

Коментари / 0

Оставите коментар