ЕЛ - Звезда у Мадриду: Само да прођемо без повреда!

Тренер Црвене звезде Телеком и заменик капитена истакли тешку ситуацију у којој се екипа налази уочи гостовања актуелном шампиону Европе.

Кошарка 22.10.2015 | 09:40
ЕЛ - Звезда у Мадриду: Само да прођемо без повреда!

Без Луке Митровића, без Немање Дангубића и без Марка Тејића, кошаркаши Црвене звезде Телеком отпутовали су у Мадрид, на мегдан актуелном прваку Европе - Реалу.

Утакмица ће се играти у четвртак од 22 сата, а тренер црвено-белих Дејан Радоњић уочи пута истакао је тешку ситуацију у којој се екипа налази.

"Идемо у Мадрид у моменту када су нас погодили разни проблеми, после свих дешавања и тешке повреде Луке Митровића. Реал је првак Европе, клуб који је освојио толико тога прошле сезоне... Играли смо утакмице у Евролиги са њима и прошле сезоне, знамо о каквом противнику се ради. Сачували су тим, који ће и ове године бити у могућности да брани освојене трофеје. Имају и квалитет и велико искуство, и са правом очекују да ће бити у самој завршници Евролиге и ове сезоне”, изјавио је Радоњић.

У одсуству Луке Митровића, улогу капитена имаће Бранко Лазић, који је такође говорио о кадровским проблемима.

"Сигурно очекујем да ћемо пружити добру, борбену партију у Мадриду. Оно што се од нас свакако очекује је да скупимо редове после свега што нам се догодило и да одиграмо на највишем нивоу. Свакако ми је велика жеља и да прођемо без икаквих повреда у Шпанији, нешто што нам је обележило почетак ове сезоне”.

Коментари / 0

Оставите коментар