EL - Zvezda u Madridu: Samo da prođemo bez povreda!

Trener Crvene zvezde Telekom i zamenik kapitena istakli tešku situaciju u kojoj se ekipa nalazi uoči gostovanja aktuelnom šampionu Evrope.

Košarka 22.10.2015 | 09:40
EL - Zvezda u Madridu: Samo da prođemo bez povreda!

Bez Luke Mitrovića, bez Nemanje Dangubića i bez Marka Tejića, košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su u Madrid, na megdan aktuelnom prvaku Evrope - Realu.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 22 sata, a trener crveno-belih Dejan Radonjić uoči puta istakao je tešku situaciju u kojoj se ekipa nalazi.

"Idemo u Madrid u momentu kada su nas pogodili razni problemi, posle svih dešavanja i teške povrede Luke Mitrovića. Real je prvak Evrope, klub koji je osvojio toliko toga prošle sezone... Igrali smo utakmice u Evroligi sa njima i prošle sezone, znamo o kakvom protivniku se radi. Sačuvali su tim, koji će i ove godine biti u mogućnosti da brani osvojene trofeje. Imaju i kvalitet i veliko iskustvo, i sa pravom očekuju da će biti u samoj završnici Evrolige i ove sezone”, izjavio je Radonjić.

U odsustvu Luke Mitrovića, ulogu kapitena imaće Branko Lazić, koji je takođe govorio o kadrovskim problemima.

"Sigurno očekujem da ćemo pružiti dobru, borbenu partiju u Madridu. Ono što se od nas svakako očekuje je da skupimo redove posle svega što nam se dogodilo i da odigramo na najvišem nivou. Svakako mi je velika želja i da prođemo bez ikakvih povreda u Španiji, nešto što nam je obeležilo početak ove sezone”.

Komentari / 0

Ostavite komentar