ЛЕ - Божинов: Нека ово буде дан Партизана!

Нападач "парног ваљка" верује да Партизан у тимском духу и са максималним залагањем свих појединаца може до победе против Атлетика.

Фудбал 22.10.2015 | 08:00
ЛЕ - Божинов: Нека ово буде дан Партизана!

Од Валерија Божинова очекује се да у четвртак против Атлетик Билбаа у 3. колу Лиге Европе буде ударна игла Партизановог напада.

"Ми као играчи би требало да дамо сто посто, било да смо стартери или улазимо са клупе. Знамо да је Билбао тежак ривал, али ми смо Партизан. Показали смо да можемо са свима да играмо. Партизану не би требало да буде проблем да изађе и покаже свима шта може", нагласио је потенцијални бугарски репрезентативац.

Свестан је Бугарин да су његове партије до сада у Европи биле испод реномеа и репутације врсног голгетера.

"Желим и радим да бих променимо оно што сам до сад пружао у Европи. Дај Боже да дам гол, али најбитније је да екипа победи. Нисам се до сада 'уписао' у Европи, а ако буде ситуаицја ја ћу покушати да дам гол. Сви очекујете од мене да сваки меч погодим, али и асистенција је добра. Највише би желео да дам гол и да Партизан добије, али и ако не успем... Само да црно-бели победе!", рекао је Божинов.

Због не баш сјајних издања на евро-сцени Божинов је трпео критике новинара.

"Немам проблем са вама новинарима. Као што ми је тренер рекао кад је дошао, мораш да радиш 100 посто и да играш 100 посто. Сви од мене то очекују, томе тежим и ја. Не мора да буде мој дан, нек буде дан Партизана", поручио је Валери Божинов.

Коментари / 0

Оставите коментар