LE - Božinov: Neka ovo bude dan Partizana!

Napadač "parnog valjka" veruje da Partizan u timskom duhu i sa maksimalnim zalaganjem svih pojedinaca može do pobede protiv Atletika.

Fudbal 22.10.2015 | 08:00
LE - Božinov: Neka ovo bude dan Partizana!

Od Valerija Božinova očekuje se da u četvrtak protiv Atletik Bilbaa u 3. kolu Lige Evrope bude udarna igla Partizanovog napada.

"Mi kao igrači bi trebalo da damo sto posto, bilo da smo starteri ili ulazimo sa klupe. Znamo da je Bilbao težak rival, ali mi smo Partizan. Pokazali smo da možemo sa svima da igramo. Partizanu ne bi trebalo da bude problem da izađe i pokaže svima šta može", naglasio je potencijalni bugarski reprezentativac.

Svestan je Bugarin da su njegove partije do sada u Evropi bile ispod renomea i reputacije vrsnog golgetera.

"Želim i radim da bih promenimo ono što sam do sad pružao u Evropi. Daj Bože da dam gol, ali najbitnije je da ekipa pobedi. Nisam se do sada 'upisao' u Evropi, a ako bude situaicja ja ću pokušati da dam gol. Svi očekujete od mene da svaki meč pogodim, ali i asistencija je dobra. Najviše bi želeo da dam gol i da Partizan dobije, ali i ako ne uspem... Samo da crno-beli pobede!", rekao je Božinov.

Zbog ne baš sjajnih izdanja na evro-sceni Božinov je trpeo kritike novinara.

"Nemam problem sa vama novinarima. Kao što mi je trener rekao kad je došao, moraš da radiš 100 posto i da igraš 100 posto. Svi od mene to očekuju, tome težim i ja. Ne mora da bude moj dan, nek bude dan Partizana", poručio je Valeri Božinov.

Komentari / 0

Ostavite komentar