Мијаиловић: Терзић је тражио од мене да намјестим утакмицу!!!

Бивши фудбалер Црвене звезде изнео тешке оптужбе на рачун челника клуба из Љутице Богдана. "Спреман сам да идем и на полиграф", поручио бивши капитен црвено-белих!

Фудбал 22.10.2015 | 00:00
Мијаиловић: Терзић је тражио од мене да намјестим утакмицу!!!

Никола Мијаиловић је дуго у сукобу са Звезданом Терзићем, због чега је и добио отказ у Црвеној звезди.

Бивши капитен црвено-белих изнео је нове, шокантне податке о Терзићу. Он је саопштио да је челник Црвене звезде тражио од њега да намести меч са Вождовцем!

У разговору за "Информер" открио је да му је Терзић тражио да утиче на играче Вождовца да не играју пуним гасом против Звезде.

"Више пута смо нас двојица имали несугласице. На пример, када нисам хтео да му помогнем да намести утакмицу. Играли смо против Вождовца на Маракани прошле сезоне, када је било 2:2. Данима пре меча говорио ми је да циљ оправдава средство и да морамо да урадимо све да бисмо победили. Конкретно, тражио је да позовем играча Вождовца Николу Бељића и тражим му да 'повуче ручну'", изјавио је Мијаиловић.

Он је додао да то никада не би урадио.

"Није ми падало на памет да то урадим, па макар никад ниједну утакмицу не победили. Звезда се таквим стварима није бавила пре Терзића и требало је да зна да тај клуб тако не функционише. Очигледно је те своје навике покупио негде друго и не зна како да се понаша у великом клубу коме није дорастао".

Звезда је на том мечу освојила само један бод, а Терзићу је сметало што се Мијаиловић није боље заложио око утицања на играче Вождовца. Наводно није могао да прежали што и тренера Ненада Лалатовића није "увукао у игру".

"Бељић је у том мечу дао гол и ја сам постигао један, али је било нерешено. После утакмице Терзић је жалио што није тражио од тренера Лалатовића да утиче на Стефана Бабовића, који је тада играо у Вождовцу, да мало попусти, јер је његов зет".

Популарни Џони каже да стоји иза свега што је рекао и да је спреман да сведочи о томе и на полиграфу, а затим позвао и надлежне органе да реагују.

"Спреман сам да идем до краја, јер знам да говорим истину, и ничега се не плашим. Ево, јавно позивам Терзића да идемо на полиграф. Свакако очекујем и да држава реагује. Кренула је у разрачунавање са криминалом на свим нивоима, па позивам надлежне органе да реагују и на криминалне радње и у спорту", истакао је Мијаиловић, који је недавно изабран и члана ИО синдиката фудбалера "Независност" како би помогао другим играчима јер верује да ће таквих и сличних ствари још бити у спорту.

"Не плашим се. Борићу се до краја, па макар ми скроз уништили каријеру и макар никада више не играо фудбал", поручио је Мијаиловић.

Коментари / 0

Оставите коментар